De La Reytrading en HandicapNL slaan handen in één

HandicapNL en De La Reytrading slaan de handen ineen. Doneer de restwaarde van uw "oude" ICT aan HandicapNL Ieder bedrijf heeft een plek waar oude ICT apparatuur staat dat niet meer gebruikt wordt maar vaak nog wel waarde heeft.

HandicapNL kan de restwaarde van de oude hardware goed gebruiken. Denk aan oude beeldschermen, servers of netwerkapparatuur. Maar zeker ook aan mobiele en vaste telefoontoestellen. Alle materialen die een restwaarde bevatten kunnen worden gedoneerd. Hiermee lever je een waardevolle bijdrage aan eerlijke kansen voor iedereen. Daarom slaan HandicapNL en De LaRey Trading de handen ineen om samen oude hardware apparatuur te verzamelen om die te hergebruiken of duurzaam te recyclen. De restwaarde van deze ICT apparatuur gaat hierbij in zijn geheel naar HandicapNL, waardoor op deze manier oude ICT apparatuur een duurzame bestemming krijgt en tegelijkertijd het goede doel gesteund wordt. Meer weten ? Stuur me berichtje, of een belletje (06-46636195) Of kijk op de actie pagina van HandicapNL @handicapNL #doneren #goeddoel


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten